HEEFT JE MERK WEL GENOEG INFLUENCE ?

Verhoog je bereik, merkwaarde en conversie met de nieuwe generatie social influencers.

 

Hello, wij zijn Influenzo

Wij zijn een nieuw influence marketing bureau, maar wèl anders dan andere! Bij Influenzo staan de influencers op de eerste plaats. Wij matchen creators en influencers met merken die hun creativiteit, persoonlijkheid en community echt respecteren. Welkom.

Campaigns

Wij begeleiden je influencercampagne van strategie tot uitvoering.

Influencers

Wij koppelen relevante digitale influencers aan je merk, product of actie.

Engagement

Wij bieden slimme oplossingen voor meer bereik, beleving en conversie.

Je influencer campaign opzetten binnen 24 uur*

Bij Influenzo hoef je geen 6 weken te wachten tot je influencer campagne in de stijgers staat. We hebben handige tools om snel influencers te selecteren en te contacteren voor een effectieve samenwerking. #returnoninfluence

Verhoog je influence met performance media

Gezien worden en consumenten aandacht opeisen wordt steeds moeilijker in een gefragmenteerd media landschap. Wij kijken verder en bieden veel meer dan “viewability” of OTS om gedrag te meten. Met onze media oplossingen haal je zeker meer uit je budget. Neem contact op.

Emotionele content raakt je publiek recht in het hart

Laat zien, horen en voelen wat mensen kunnen beleven met je merk. Wij realiseren social video, responsive e-magazines, online activaties, en augmented experiences. Maar we doen ook chatbots, mobile push en automation projecten. Emotie is influence.

20% meer conversie op je webshop met influenzo!

Zeker weten! Wij installeren unieke web content personalisatie software op je site en we gaan aan de slag met personas, content- en, verleidings-strategiën, en meer. Succes gegarandeerd en betaalbaar voor elke webmarketeer. Demo of afspraakje maken? Kan ook via skype.

#returnoninfluence

Influenzo benaderd influence marketing vanuit het resultaat. Zowel voor de influencer als de adverteerder. We kijken naar profiel en reach maar ook naar affiniteit, persoonlijkheid, integriteit, en meer. En we meten de ROI van je influencer samenwerking! Tevens bieden we diensten aan influencers om hen te helpen meer geld te verdienen. Adverteerders kunnen bij ons terecht voor influencer marketing en voor expertise in media, content, conversie en experience. Snuffel door onze site en contacteer ons.

Influencer Outreach

De juiste match vinden tussen je merk en de affiniteit en autoriteit van influencers is niet zo makkelijk als het lijkt. Wij adviseren influencers en helpen merken om win-win relaties op te bouwen en originele en effectieve campagnes te voeren. We zijn de matchmaker tussen influencer of adverteerder. Neem dus snel contact op.

Influencer KPI's

Met influencer marketing kun je wel 10x de ROI bereiken als met tradionele media. Influenzo is er om je te helpen om de 25 essentiële KPI’s in het oog te houden. Enkele daarvan zijn o.a.

  • Referral traffic
  • Sentiment
  • Frequentie van merk-mentions.
  • Engagement ratio per influencer post

Influencer Campaign in 24u

Je hoeft echt geen weken te wachten om jouw influencer campagne te starten. Want je wil toch snel inspelen op nieuwe trends, hypes en topics? Wij hebben de tools en ervaring om het hele proces te versnellen. Wij selecteren en contacteren binnen de 24 werkuren alle relevante  influencers en maken een actie plan. Alles aan een vaste prijs behalve de variabele en bijkomende remuneratie van de influencers afhankelijk van hun profiel. Dus denk aan Influenzo voor je volgende influencer campagne.

Kan jouw agency een beetje hulp gebruiken?

Goed gezien…

Influenzo werkt direct met influencers, merken en organisaties maar ook in nauwe samenwerking met reclame- of webbureaus en andere partners om steeds de meest effectieve en naadloze oplossing te bieden. We bieden full service influencer marketing dus we bieden véél meer dan matchmaking of consulting. Let’s meet soon.

INFLUENCER MEDIA

Management van je social media campagnes, surveys & inzichten.

CONTENT FORMATS

Bedenken van creatieve formats, posts en virale activaties voor jouw publiek.

SOCIAL VIDEO

Productie van video voor social van explainer, promo-clip tot mini-movie.

SOCIAL SELLING

Influencers verkopen jouw producten via social kanalen aan hun community.

INFLUENCER APP

Automatiseer je campagne met onze nieuwe influencer campaign app.

INFLUENCE ANALYTICS

Voorkom fraude met data over influencer bereikk & engagement.

We love social influencers

Influenzo biedt ook handige diensten aan influencers, creators, brand ambassadors en micro-influencers. We geven advies en monetizatie van je  fanbase maar we zijn geen manager. Iedere influencer blijf wèl helemaal vrij, blij en onafhankelijk.

Influencer Studio

Co-creatie van coole formats en viral fun

Tools & Tricks

Technologie voor meer follower engagement

Monetization

Verdienen met je influencer merk

Social Selling

Influencers verkopen aan hun community

Gedane Zaken

De leukste en beste projecten moeten nog komen en hopelijk met jou. Het verleden is geen garantie voor de toekomst maar geeft ons wel de ervaring om steeds beter te doen.

Over Ons

Influenzo is een collectief van zelfstandige consultants met ervaring in PR, digital media en online marketing. Nu bedenken we we coole dingen met influencers en merken. Wij zijn er klaar voor!

Karel

Karel

PR Specialist

Najad

Najad

Media Expert

Pablo

Pablo

Founder/Director

Francesca

Francesca

Project Manager

Denis

Denis

Technology Wizard

Enkele friend brands

Hier zijn enkele van de vele merken en organisaties waar we al voor gewerkt hebben. We zouden je graag aan ons lijstje toevoegen.

Ontdek ook onze andere diensten

Combineer influence met onze unieke diensten en partner expertise in performance media, creative content, conversie acceleratie, mobile solutions, en augmented user experience. Influenzo heeft altijd een slimme  en betaalbare oplossing!

MEDIA

CONTENT

CONVERT

MOBILE

EXPERIENCE

Env.T.Forester

Rue de l’Intendant  262, Bruxelles – 1080 Molenbeek Saint-Jean, Belgium

GET IN TOUCH

Heb je vragen, ideëen of een project, neem dan contact op en we zullen zo snel mogelijk antwoorden. Pitches doen we niet want dat kost tijd en geld. Onze focus ligt enkel op jouw succes. Oh ja, je data delen we echt nooit met anderen.

Je bent

4 + 14 =

Ontvang  News

This post is also available in: NederlandsFrançais